Instagram-kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Nurmijärven kunta, PL 37, 01901 Nurmijärvi

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 15.6.–1.12.2017.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Nurmijärvi-aiheinen valokuva tai video Instagramissa tunnisteilla #nurmijärvionilmiö ja @nurmijärvionilmiö. Kuva-aihe vaihtuu viikoittain tiistaina. Uusi aihe julkaistaan verkkosivulla nurmijarvionilmio.fi

Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla ja/tai videolla.

Osallistujan tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiinsa kuviin ja videoihin sekä hankkia suostumus kuvien ja videoiden käyttöön kaikilta niissä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja vastaa kuvien ja videoiden sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt.

Oikeudet kuviin ja videoihin

Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun ladattuja kuvia ja videoita kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä sekä Nurmijärven kunnan markkinoinnissa ilman erillistä korvausta ja suostumusta.

Palkinnot

Nurmijärvi on ilmiö -kampanjan ohjausryhmän jäsenistä koostuva raati valitsee jokaisen viikon aihealueen parhaan kuvan tai videon. Viikkokilpailujen voittajat saavat palkinnoksi ilmiö-tuotteita.

Kilpailussa on pääpalkintona lippu.fi:n lahjakortti (arvo 300 euroa). Raati arpoo kaikkien kuvien ja videoiden joukosta yhden voittajan. Arvonta suoritetaan marraskuussa.

Voitoista ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan voitosta nurmijärvionilmiö –Instagram-tilillä sekä henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Mikäli pääpalkinnon voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Henkilötiedot

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niitä koskevia kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

> Takaisin etusivulle